Кубрат Пулев запази статута си на претендент №1 за световната титла

...
Кубрат Пулев запази статута си на претендент №1 за световната титла
Коментари Харесай

Кубрат Пулев смаза Райдъл Букър пред десетки хиляди във Фресно!

Кубрат Пулев  запази статута си на кандидат №1 за международната купа на IBF, откакто при завръщането си на боксовия кръг беше праволинеен и прегази американеца Райдъл Букър пред десетки хиляди фенове във Фресно, Съединени американски щати.
Най-добрият ни представител при експертите нямаше никакви проблеми с някогашния пандизчия, само че все пак не съумя да откри път към нокаута и трябваше да се задоволи с победа след единомислещо съдийско решение (99:91, 98:92, 98:92). Въпреки това Кобрата изигра впечатляващ дуел, в който сподели съществено многообразие и усъвършенствана техника при нетолкова комфортни му удари с дясна ръка. 
Единственият по-колеблив рунд за Пулев беше първият, в който предприе по защитна тактичност и опознаваше противника си. Оттам насетне той прегази своя конкурент и не му остави никакви шансове, отстрелвайки го с общо 690 удара - по 69 приблизително на рунд ( подробна статистика за превъзходството на Кубрат Пулев четете в SportLive.bg ). 
Това беше победа №28 в кариерата на Кобрата на професионалния кръг, както и 10-а против американски представител. Подробности от борбата Кубрат Пулев - Райдъл Букър четете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР